De beste zorg vraagt om de beste ondersteuning

Met trots laten wij u weten dat wij zijn begonnen met de bouw van een gloednieuw zorgdossier. Dit als logische aanvulling op ons succesvolle behandeldossier “Ysis”. Ons doel is om aan het eind van de zomer 2021 ook verzorgenden, begeleiders en verpleegkundigen in de V&V, VG en thuiszorg gefaseerd gebruik te laten maken van Ysis. Uiteraard worden dan ook de administratieve en financiële processen die horen bij WLZ en WMO ondersteund.

Gerimedica wordt gedreven door de wil om duurzame impact te hebben op de gezondheidszorg. Deze uitbreiding past hierbij en geeft antwoord op de vraag van zorginstellingen om onze ondersteuning verder uit te breiden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals alle relevante informatie snel beschikbaar hebben, ‘any time, any device’ en zij efficiënt dossiervoering en registratie kunnen doen. Daardoor brengen zij minder tijd achter een beeldscherm door. Ook administratief en financieel medewerkers, managers en bestuurders worden optimaal ondersteund in hun werk door slimme procesondersteuning en intuïtieve inzichten op de data.

  • Functionaliteiten

    Ons nieuwe zorgdossier biedt straks ondersteuning tijdens alle fasen van zorgverlening; van intake tot afsluiten van de zorg. Door intensieve samenwerking met mensen van de werkvloer worden workflows ontwikkeld die naadloos aansluiten op de praktijk. U ervaart bijvoorbeeld intuïtieve ondersteuning van multidisciplinaire samenwerking vóór en met de cliënt, registraties voor kwaliteitsnormen die zijn geïntegreerd in de normale werkprocessen en gebruiksvriendelijke presentatie van data op cliënt- en geaggregeerd niveau. In deze werkprocessen zit naadloze ondersteuning van meerdere administratieve processen; zoals wachtlijsten, financiële afhandeling en verantwoording.

  • Compleet nieuw team

    Voor de bouw van deze nieuwe applicaties wordt een compleet nieuw team gevormd. Dat betekent dat de beschikbare capaciteit voor de doorontwikkeling van de bestaande applicaties intact blijft en de roadmap niet wijzigt.

  • Keuzevrijheid door integratie

    Verschillende zorginstellingen hebben verschillende voorkeuren. Ysis wordt gebruikt in combinatie met een groot aantal andere applicaties zoals zorgdossiers van andere leveranciers, administratieve systemen, portalen, EVS’en en planningsoplossingen. Gerimedica onderhoudt meer dan 30 verschillende integraties om dit mogelijk te maken. We blijven onverminderd investeren in verbetering van deze integraties.