Wie zijn wij?

Gerimedica is een initiatief van VU medisch centrum Amsterdam en drie grote zorgorganisaties: Aveant Utrecht (inmiddels onderdeel van Careyn), OsiraGroep (inmiddels Amstelring) Amsterdam en Evean Zaanstreek.
Vanuit hun gezamenlijke visie werd besloten om een onderneming op te richten, speciaal voor het ontwikkelen en op de markt brengen van een gespecialiseerd EPD. Op 3 juli 2007 is Gerimedica BV opgericht als ‘spin-off’ van het VU medisch centrum. Inmiddels is Gerimedica uitgegroeid tot een gezonde, zelfstandige onderneming. Het bedrijf kenmerkt zich door gezonde groei, een zeer goed netwerk in de sector en snelle, innovatieve software ontwikkeling.
Gerimedica wordt gedreven door de overtuiging dat goede zorg voor kwetsbare mensen en chronisch zieken essentieel is voor onze samenleving. Gerimedica ondersteunt behandelaars bij het leveren van de best mogelijke zorg aan deze mensen, waar ze ook wonen. Zij doet dit door het aanbieden van een unieke combinatie van hoogwaardige domeinkennis met de beste informatie technologie.