Implementatie(begeleiding)

Voor de implementatie van één of meerdere Ysis modules helpt en adviseert Gerimedica. De implementatiebegeleider van Gerimedica maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van “best practices”, opgedaan bij eerdere implementaties. U hoeft het wiel daarom nooit opnieuw uit te vinden!

Scholingen / training

Gerimedica verzorgt graag de trainingen in het gebruik van de Ysis modules. Het kan gaan om trainingen voor applicatiebeheerders, gebruikers, key-users maar ook om opfriscursussen.

Workshops en verdiepende scholingen

Gerimedica verzorgt onder andere workshops voor applicatiebeheerders maar ook workshops met als thema “nieuwe functionaliteiten in Ysis” of “Tips and Tricks” en masterclasses in het maximaal benutten van Ysis. Ook verzorgt Gerimedica bij u op locatie (in-company) scholingen over multidisciplinair samenwerken in Ysis.

Accountmanagement

Wanneer u gebruik maakt van Ysis zult u op regelmatige basis contact hebben met uw accountmanager. Zij of hij zal gericht met u meedenken over het gebruik van Ysis.

Kennispartner / advies

Gerimedica zet graag haar kennis en ervaring in om u te helpen bij het verbeteren van werkprocessen, financiële processen e.d. Ook kan Gerimedica een zogenaamde “Quick Scan” verzorgen waarbij een analyse wordt gemaakt van het gebruik en de inrichting van Ysis bij uw organisatie met aanbevelingen en adviezen. Ook ten aanzien van het thema “Informatieveiligheid” staan wij u graag bij.