Onze diensten

Meer informatie over onderstaande? Neem gerust contact met ons op.

Workshops en kennisevents

We organiseren regelmatig workshops, webinars en trainingen. Dit doen we zowel online als fysiek. Van een workshop applicatiebeheer voor beginners tot de dag van de GRZ en van een informatiesessie over eOverdracht tot aan ons jaarlijkse Ysis dag. We delen het hele jaar door onze kennis en brengen mensen graag samen. We vullen onze agenda dan ook telkens aan.

Daarnaast verzorgen we bij onze klanten scholingen over multidisciplinair samenwerken in Ysis. Interesse? Stuur ons dan een bericht.

Kennispartner / advies

We zetten graag onze kennis en ervaring in om jullie organisatie te helpen bij het verbeteren van onder andere werkprocessen en financiële processen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een “Quick Scan” verzorgen waarbij een analyse wordt gemaakt van het gebruik en de inrichting van Ysis binnen jullie organisatie met daarbij onze aanbevelingen en adviezen.
Ook ten aanzien van het thema “Informatieveiligheid” staan wij je graag bij.

Implementatie(begeleiding)

Wij helpen en adviseren bij de implementatie van één of meerdere Ysis modules. Met meer dan 120 klanten hebben we inmiddels al veel implementaties verzorgd. Ons team maakt dan ook zoveel mogelijk gebruik van “best practices”.

Scholingen / training

We verzorgen trainingen voor het gebruik van Ysis modules. Dit doen we voor zowel applicatiebeheerders, gebruikers als key-users. Daarnaast verzorgen we ook opfriscursussen.

Accountmanagement

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van Ysis heb je een direct contactpersoon en vast gezicht binnen Gerimedica, namelijk één van onze Accountmanagers. Zij denken graag met je mee en adviseren over het gebruik van Ysis in jullie organisatie.