Agenda

Agenda Gerimedica

Het hele jaar door organiseren wij diverse workshops. We vullen onze agenda geregeld aan. Bekijk hieronder de geplande evenementen en meld je aan via het aanmeldformulier.

 • Webinar Het belang van goed registreren in Ysis (herhaling) - 1 december 2022

  Met de beschikbare data in Ysis wordt veel onderzoekĀ gedaan. Waardevol onderzoek waarbijĀ behandelaren dieĀ registrerenĀ in Ysis een cruciale rol vervullen. Maar wat wordt er precies met deze data gedaan en door wie? Waarom is mijn rol zo van belang en kan ik mijn manier van registreren in Ysis nog verbeteren? Tijdens dit webinar op donderdagochtend 1 december krijg je antwoord op deze en eventuele andere vragen rondom registratie.

  Samen metĀ senior onderzoekerĀ Karlijn Joling van UNO Amsterdam vertellen we je deze ochtend meer over wetenschappelijk onderzoek in Ysis, welke resultaten er behaald zijnĀ met de gegevens die overĀ Covid-19 worden vastgelegd in YsisĀ en welke impact dit had op het landelijke beleid. Daarnaast schetsen we het proces en de werkwijze van registratie, de functies die hiervoor in Ysis beschikbaar zijn maar ook welke knelpunten behandelaren hierbij ervaren en de bijbehorende tips. Er is deze ochtend volop ruimte voor het stellen van vragen.

  • Datum en tijdstip: donderdag 1 december van 10.00 uur tot 11.15 uur
  • Locatie: Online via te ontvangen zoomlink
  • Prijs: Aan dit webinar zit geen kosten verbonden
 • Workshop applicatiebeheer voor gevorderden (op locatie) - 19 december 2022

  Als doorgewinterde functioneel beheerder van onder andere Ysis ken jij alle basisfuncties, kun je de meeste gebruikersvragen beantwoorden en spreek je regelmatig met de keyusergroep van je organisatie en de accountmanager van Gerimedica. Je zou het netwerk van andere functioneel beheerders graag beter willen inzetten.Ā 

  Om jouw organisatie verder te helpen leer je in deze workshop hoe je je eigen quickscan kunt maken, leer je meer over de rol die je hebt als applicatiebeheerder en hoe deze rol bij andere organisaties wordt ingevuld.Ā 

  Daarnaast zoomen we in op het gebruik van Ysis Inzicht. Goed implementeren van Ysis Inzicht binnen de organisatie kan met veel gebruikers een uitdaging zijn. In de tweede helft van de middag geeft Hamza Jap Tjong – directeur Gerimedica Inzicht – je inkijk in potentiĆ«le verbeterkansen en helpt je zo een verbeterplan op te stellen voor jouw organisatie. We sluiten de workshop af met een borrel.

  Deze workshop wordt gegeven door Chiel Schmal en Emma Teepe.

  • Datum en tijdstip: maandag 19 december van 13.00 uur tot 16.00 uur (met aansluitende borrel)
  • Doelgroep: deze workshop is gericht op ervaren applicatiebeheerders
  • Locatie: kantoor Gerimedica. Rijnlandlaan 3, 1062 MX Amsterdam
  • Prijs: ā‚¬250,- per persoon (inclusief borrel, exclusief btw)
 • Workshop Multidisciplinair samenwerken in Ysis (op locatie) - 19 januari 2023

  ā€œTijdens het MDO gaat het te veel over bijzaken.ā€
  ā€œDe verzorgenden, die kunnen niet in Ysis. Hoe lossen we dat op?ā€
  ”Onze organisatie gebruikt het 4-domeinen-zorgleefplan, is er dan wel plek voor het SAMPC model?ā€

  Zijn dit voorbeelden van vragen en uitspraken die binnen jouw organisatie leven? Schrijf je dan in voor de workshop multidisciplinair samenwerken in Ysis. De workshop wordt gegeven door specialist ouderengeneeskunde Nienke Snitjer. We gaan in deze workshop in op de theorie achter het multidisciplinair werkproces en hoe dit in de praktijk door Ysis wordt ondersteund. Er is volop ruimte voor vragen en het uitwisselen van praktijkvoorbeelden.

  • Datum en tijdstip: donderdag 19 januari, van 13.00 uur tot 16.00 uur (met aansluitende borrel)
  • Doelgroep: deze workshop is gericht op behandelaren
  • Locatie: kantoor Gerimedica. Rijnlandlaan 3, 1062 MX AmsterdamĀ 
  • Prijs: ā‚¬250,- per persoon (inclusief borrel, exclusief BTW)

Aanmelden workshop

Aanmeldformulier

Problemen met aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via info@gerimedica.nl

Ervaring deelnemer MDO workshop

Ik ben in de GRZ continu op zoek naar de verbinding tussen zorg en behandeling, waarbij ik vind dat de zorg medebehandelaar is in het multidisciplinair behandelteam. Het volgen van de workshop multidisciplinair samenwerken in Ysis gaf mij aan de ene kant bevestiging dat wij goed op weg zijn in het multidisciplinair samenwerken in Ysis en betrekken van de cliƫnt in zijn/ haar behandelplan. Maar het biedt ook kansen om op opnieuw de werkwijze MDO onder de loep te nemen. O.a. hoe kan de zorg zijn/ haar rol pakken in het MDO en het efficiƫnt gebruik maken van het multidisciplinair behandelplan. De samenstelling van de deelnemers aan de workshop was klein, maar divers, hierdoor ontstond er een open en prettig contact met elkaar. En was er voldoende ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Frederike Raemakers, Regieverpleegkundige GRZ Carintreggeland.

Ā© Copyright - Gerimedica B.V.