Agenda

Agenda Gerimedica

Het hele jaar door organiseren wij diverse workshops. We vullen onze agenda geregeld aan. Bekijk hieronder de geplande evenementen en meld je aan via het aanmeldformulier.

 • Workshop applicatiebeheer basis - 02 juli

  In de workshop ‘applicatiebeheer voor beginners’ leer je de basis kennen van het beheer van Ysis. De workshop is bedoeld voor nieuwe applicatiebeheerders of functioneel beheerders, beheerders met weinig ervaring of beheerders die hun huidige kennis willen toetsen of uitbreiden.
  We staan stil bij tweetal modules van Ysis: Gebruikersbeheer en de beheeropties van het behandeldossier. Tijdens de workshop vertellen we do’s and dont’s en krijg je tips mee om nadien met een frisse blik naar de huidige inrichting van jouw organisatie te kijken.

  • Datum: dinsdag 02 juli
  • Tijd: van 13.00 uur – 16.00 uur
  • Locatie: online
  • Doelgroep: applicatiebeheerders
  • Prijs: de workshop bedraagt € 100,-

  Afmelden voor de workshop kan kosteloos tot een week voor deelname. Daarna worden de volledige deelnamekosten doorberekend. 

 • Save the date: Ysisdag 7 november 2024

  Op donderdag 7 november organiseren we onze jaarlijkse Ysisdag. Achter de schermen zijn we alweer van start gegaan met de voorbereidingen van deze editie. Later volgt meer informatie over het programma en aanmelden. Noteer de datum alvast in je agenda!

Aanmelden workshop

Aanmeldformulier

Problemen met aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via info@gerimedica.nl

Ervaring deelnemer MDO workshop

Ik ben in de GRZ continu op zoek naar de verbinding tussen zorg en behandeling, waarbij ik vind dat de zorg medebehandelaar is in het multidisciplinair behandelteam. Het volgen van de workshop multidisciplinair samenwerken in Ysis gaf mij aan de ene kant bevestiging dat wij goed op weg zijn in het multidisciplinair samenwerken in Ysis en betrekken van de cliënt in zijn/ haar behandelplan. Maar het biedt ook kansen om opnieuw de werkwijze MDO onder de loep te nemen. O.a. hoe kan de zorg zijn/ haar rol pakken in het MDO en het efficiënt gebruik maken van het multidisciplinair behandelplan. De samenstelling van de deelnemers aan de workshop was klein, maar divers, hierdoor ontstond er een open en prettig contact met elkaar. En er was voldoende ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Frederike Raemakers, Regieverpleegkundige GRZ Carintreggeland.

© Copyright - Gerimedica B.V.