Agenda

Agenda Gerimedica

Het hele jaar door organiseren wij diverse workshops. We vullen onze agenda geregeld aan. Bekijk hieronder de geplande evenementen en meld je aan via het aanmeldformulier.

 • Informatiebijeenkomst releaseproces (online) - 25 augustus 2022

  Met de groei van onze organisatie en de ontwikkelingen die daarbij horen zijn wij onze interne processen aan het herzien. Eén van de ontwikkelingen is het overgaan van kwartaalreleases naar het direct beschikbaar stellen van nieuwe functionaliteiten, ook wel ‘continues delivery’ genoemd. Dit heeft ook impact voor alle Ysis gebruikende organisaties. Tijdens deze informatiebijeenkomst informeren we je over ons vernieuwde ontwikkelproces en de daarbij horende nieuwe vorm van communicatie. Tijdens deze online bijeenkomst praten we je hierover bij en staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

  Datum en tijdstip: donderdag 25 augustus, start om 15.00 uur
  Locatie: online (via te ontvangen zoomlink)
  Prijs: aan deze informatiesessie zijn geen kosten verbonden

 • Applicatiebeheer basis (online) - 8 september 2022

  Op donderdag 8 september geven Piet van der Bijl en Chiel Schmal de workshop ‘Applicatiebeheer voor beginners’.De training is bedoeld voor applicatiebeheerders die minder dan een half jaar ervaring als Ysis applicatiebeheerder hebben. Tijdens deze training kun je antwoord verwachten op vragen als; ”Wat doe je nou precies als je iemand koppelt aan een afdeling? Kun je alle archiefmappen in één keer verwijderen of beter niet en hoe ga je om met het verzoek voor het inrichten van nieuwe episodes?”

  Deze onderwerpen en andere informatieve thema’s komen aan bod in deze praktisch ingestoken training. Ook wordt deze middag stilgestaan bij de doorontwikkeling in het releaseproces van Ysis en de impact hiervan voor applicatiebeheerders.

  • Datum en tijdstip: donderdag 8 september, van 14.00 uur tot 16.30 uur
  • Locatie: online (via te ontvangen zoomlink)
  • Prijs: 50,- per persoon (exclusief btw)
 • MDO workshop (op locatie) - 15 september 2022

  “Tijdens het MDO gaat het te veel over bijzaken.”
  “De verzorgenden, die kunnen niet in Ysis. Hoe lossen we dat op?”
  ‘Onze organisatie gebruikt het 4-domeinen-zorgleefplan, is er dan wel plek voor het SAMPC model?” 

  Zijn dit voorbeelden van vragen en uitspraken die binnen uw organisatie leven? Schrijf u dan in voor de workshop multidisciplinair samenwerken in Ysis. De workshop wordt gegeven door specialist ouderengeneeskunde Nienke Snitjer. We gaan in deze workshop in op de theorie achter het multidisciplinair werkproces en hoe dit in de praktijk door Ysis wordt ondersteund. Er is volop ruimte voor vragen en het uitwisselen van praktijkvoorbeelden.

  • Datum en tijdstip: donderdag 15 september, van 13.00 – 16.00 uur
  • Locatie: kantoor Gerimedica, zie routebeschrijving
  • Prijs:  250,- per persoon (inclusief borrel, exclusief btw)
 • Multidisciplinaire extramurale zorg (online) - 4 oktober 2022

  Hoe moeten de behandelteams zich organiseren om de behandeling aan huis zo multidisciplinair en efficiënt mogelijk in te zetten?
  Er verandert veel in het zorglandschap waar cliënten langer thuis blijven wonen. Dit heeft impact op het organiseren van behandeling en de financiële gevolgen. In deze informatiesessie zullen we de data delen die wij vanuit Ysis over (multidisciplinaire) extramurale behandeling hebben delen en  is er ruimte voor vragen. Ook zullen we de ondersteuning die vanuit Ysis mogelijk is toelichten en gaan wij graag met u in gesprek over de toekomst van behandeling wanneer cliënten langer thuis blijven wonen.

  • Datum en tijdstip: dinsdag 4 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • Locatie online (via te ontvangen zoomlink)
  • Prijs: aan deze informatiesessie zijn geen kosten verbonden

Aanmelden workshop

Aanmeldformulier

Problemen met aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via info@gerimedica.nl

Ervaring deelnemer MDO workshop

Ik ben in de GRZ continu op zoek naar de verbinding tussen zorg en behandeling, waarbij ik vind dat de zorg medebehandelaar is in het multidisciplinair behandelteam. Het volgen van de workshop multidisciplinair samenwerken in Ysis gaf mij aan de ene kant bevestiging dat wij goed op weg zijn in het multidisciplinair samenwerken in Ysis en betrekken van de client in zijn/ haar behandelplan. Maar het biedt ook kansen om op opnieuw de werkwijze MDO onder de loep te nemen. O.a. hoe kan de zorg zijn/ haar rol pakken in het MDO en het efficiënt gebruik maken van het multidisciplinair behandelplan. De samenstelling van de deelnemers aan de workshop was klein, maar divers, hierdoor ontstond er een open en prettig contact met elkaar. En was er voldoende ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Frederike Raemakers, Regieverpleegkundige GRZ Carintreggeland.

© Copyright - Gerimedica B.V.