Ysis is software die de complexe zorg voor kwetsbaren ondersteunt. Inmiddels maakt 50% van alle behandelaren in deze tak dagelijks gebruik van Ysis. Ysis bewijst al meer dan 15 jaar dat er behoefte is aan een eigen dossier voor behandelaren. Sinds 2022 is Ysis uitgebreid met een eigen versie voor zorgmedewerkers: Ysis zorgdossier. Momenteel werken meer dan 120 zorginstellingen met Ysis en loggen dagelijks meer dan 30.000 zorgprofessionals in.

Ysis voor zorgprofessionals
Ysis is afgestemd op de behoeften van artsen, verpleegkundigen, behandelaren en zorgmedewerkers in de ouderen-, wijk en gehandicaptenzorg. Ysis is er ook voor iedereen die verantwoordelijk is voor de administratie en declaratie van de door hen geleverde zorg.

Meer bezig met je vak
Ysis is ontworpen om de tijd die een medewerker achter zijn computerscherm doorbrengt te minimaliseren. Voor het vinden van relevante informatie en voor rapporteren over verleende zorg hebben we de processen geoptimaliseerd. Hierdoor kan de gebruiker meer tijd besteden aan het daadwerkelijk leveren van zorg aan cliënten. Dit is wat “meer bezig met je vak” betekent.

Slimme procesondersteuning en continu nieuwe functionaliteiten

Door slimme procesondersteuning en intuïtieve data inzichten biedt Ysis niet enkel voor zorgprofessionals, maar ook voor administratief en financieel medewerkers, managers en bestuurders  een optimale ondersteuning. Ysis wordt continu bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

 • Past eenvoudig in je professionele omgeving

  Gerimedica werkt met veel koppelpartners samen. Ysis kan daarom makkelijk en veilig geïntegreerd worden met andere bedrijfsadministratieve systemen en zorgdossiers.

 • Altijd support beschikbaar

  Gebruikers hebben toegang tot een digitale handleiding waar alle belangrijk informatie over Ysis te vinden is. Daarnaast vindt de gebruiker vakinhoudelijke links terug in Ysis, zodat we beschikbare kennis zo dicht en snel mogelijk bij de zorgprofessional kunnen brengen.  Onze supportafdeling staat daarnaast onze klanten telefonisch en per mail te woord bij vragen.

 • In enkele klikken foutloos declareren bij de verzekeraar

  Ysis beschikt over financiële modules die geregistreerde prestaties en verrichtingen omzet in declarabele producten. Dit kan periodiek gefactureerd worden en via een automatische koppeling met Vecozo direct bij de zorgverzekeraar worden ingediend. Ysis beschikt over alle belangrijke modules voor declaraties zoals eerstelijns paramedische zorg, de DBC-GRZ en de DBC-GGZ.

 • Soepel aangepast aan veranderingen in het zorglandschap

  Ysis wordt telkens bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Ook houden we veranderende wetgeving en andere belangrijke ontwikkelingen in het zorglandschap nauwlettend in de gaten. Daardoor zijn we altijd op de hoogte en passen we hier de functionaliteiten in Ysis zo goed mogelijk op aan. Van de wet zorg en dwang (WZD) tot het Zorgprestatiemodel (ZPM) en nieuwe meetinstrumenten, we zorgen dat alles zo optimaal mogelijk voor de gebruiker geïntegreerd wordt in Ysis. 

 • Jarenlange werkvloer ervaring vermenigvuldigd met de beste ICT professionals

  Bij ons werken meer dan 90 professionals aan Ysis. Bij ons werken vele collega’s met een bak aan ervaring in het zorgdomein. Van specialisten ouderengeneeskunde tot aan paramedici van verschillende disciplines. Dagelijks werken software developers en it-professionals aan zowel de voor- als achterkant van Ysis. Zo wordt Ysis iedere dag nog steeds een beetje beter!

 • Ysis verbetert de zorg in Nederland

  Informatie uit Ysis komt terecht in een centrale database. Deze database is onder strikte voorwaarden en uitsluitend geanonimiseerd toegankelijk voor wetenschappelijk onderzoek door het UMC Amsterdam. Informatie uit Ysis zorgt daarmee voor belangrijke inzichten over kwetsbare groepen. Bijna alle organisaties die Ysis gebruiken geven toestemming om hun data op een veilige manier te gebruiken voor het houden van onderzoek. Zonder dat gebruikers van Ysis daar iets extra’s voor hoeven te doen, werken zij zo mee aan het vergroten van de wetenschappelijke kennis over goede zorg. Deze manier van onderzoek heeft al geleid tot diverse belangrijke inzichten en (internationale) publicaties.

Waarom zij graag werken met Ysis

“Ysis is een duidelijk en overzichtelijk programma. Als fysiotherapeut kun je alle benodigde gegevens goed weergeven. Ook de meetinstrumenten zijn erg prettig en overzichtelijk. Bij vragen of storingen wordt dit snel en duidelijk opgelost. De scholing voor het gebruik van Ysis is erg prettig. Conclusie wij werken graag samen met Gerimedica en Ysis.”

“Cordaan werkt al een aantal jaren naar tevredenheid met het behandeldossier in Ysis, zowel voor langdurig verblijf als voor GRZ. Kortgeleden hebben we op de GRZ ook de overstap gemaakt naar het verpleegkundig dossier in Ysis. Het samenwerken van zorg en behandelaars als multidisciplinair behandelteam, waarbij gebruik wordt gemaakt van het behandelplan in Ysis, is zowel kwalitatief als functioneel sterk verbeterd door deze stap. Met ondersteuning van Gerimedica is de implementatie vlot en naar wens verlopen.”

Sinds vorige week na lange tijd weer actief aan het dokteren op Geriatrische Revalidatie bij Topaz zorg Revitel. Wat ontzettend makkelijk, intuïtief prettig is het werken met Ysis toch! Zelfs voor mij makkelijk te begrijpen.

© Copyright - Gerimedica B.V.