Ysisdag

Op donderdag 28 september 2023 organiseren we ons jaarlijkse Ysisdag. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Amsterdam voor een inspirerende dag! 

Op deze pagina vind je een overzicht van het programma en kun je jezelf aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelden ontvang je van ons binnen enkele dagen een bevestigingsmail met alle praktische informatie voor de dag zelf. Ysisdag staat voor een inspirerende dag vol informatieve sessies en netwerkmomenten. Wij hebben er zin in! 

Let op: we hebben een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Het is daarom alleen op aanmelding mogelijk om deel te nemen aan de dag.

Programma

Het volledige programma volgt later. Klik op onderstaande button voor alle informatie over de sessies en stands deze dag.

Praktische informatie

Datum donderdag 28 september 2023
Aanvang inloop vanaf 09.15 uur
Start programma 10.00 uur 
Locatie
 kantoor Gerimedica
Kosten aan de Ysisdag zijn geen kosten verbonden

Adres Rijnlandlaan 3, 1062 MX Amsterdam

Reisinformatie

Met de trein
Plan je route naar Amsterdam Lelylaan. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor. 

Met de auto
Parkeren kan in de omgeving van het kantoor op straat, de kosten hiervoor bedragen 5,- per uur. Een goedkoper alternatief is parkeren op P+R Sloterdijk en vanaf daar de sprinter nemen naar Amsterdam Lelylaan. Deze treinrit duurt 4 minuten en vanaf Lelylaan is het 5 minuten lopen naar ons kantoor. 

Aanmelden

Aanmeldformulier Ysisdag

Problemen met aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via support@gerimedica.nl

© Copyright - Gerimedica B.V.