Delen van toegevoegde documenten
Beschikbaar op acceptatie
We horen vaak dat mensen vergeten bepaalde documenten te delen met collega’s voordat ze worden toegevoegd aan het archief. Daarom hebben we nu de pop-up voor uploaden uitgebreid. Je kunt nu direct kiezen voor het delen van bestanden met andere disciplines. Op deze manier belandt de juiste informatie altijd bij de juiste behandelaar.
Op dit moment gelden de geselecteerde deel-instellingen voor alle toegevoegde documenten. In de toekomst breiden we de deelopties uit, zodat per document te zien is met wie het wel/niet gedeeld mag worden.








