Ysis is het multidisciplinair elektronisch patiëntendossier (EPD) van Gerimedica voor behandelaars in de chronische zorg. Het is ontworpen en uitgetest door tientallen artsen, psychologen en paramedici uit de sectoren V&V en VG. Met Ysis krijgt u niet alleen een digitaal dossier, maar ook een expertsysteem in huis, waarmee behandelaars worden ondersteund in het verlenen van de best mogelijke zorg.

Ysis ondersteunt instellingen niet alleen bij dossiervoering, maar ook bij registratie en financieel administratieve afhandeling in de DBC-GRZ. Uiteraard wordt Samenvatten, Afleiden, Declareren en aanleveren DIS alsmede OHW grouper ondersteund. Daarnaast geeft Ysis ook real-time feedback aan de gebruiker over de ‘tussenstand’ van het huidige DBC traject.

Ysis bevat alle rapportages over patiënten en verzorgt al het berichtenverkeer tussen behandelaars. Op ieder moment is zichtbaar wie, wanneer, welke aantekening heeft gemaakt in het dossier van een patiënt. E-mailen over patiënten, onwenselijk om privacyredenen, is hiermee definitief overbodig.

Ysis kan gekoppeld worden met uw bedrijfsadministratie systeem zodat persoonsgegevens, of gegevens met betrekking tot declaraties altijd up to date zijn. Daarnaast kan Ysis gekoppeld worden met verschillende ECD’s, zodat er real-time uitwisseling is tussen de gegevens van verzorging en behandelaars.

Ysis ondersteunt de volledige eerstelijnszorg door psychologen en paramedici. Dit betekent dat zowel het proces van plannen en registreren van behandelingen als het declareren ervan via Vecozo volledig worden ondersteund.

Ysis is als eerste EPD gecertificeerd door Verenso.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.