Mijzo kiest voor Ysis en gaat de samenwerking aan

Mijzo kiest voor Ysis en gaat met Gerimedica de samenwerking aan

Een feestelijke dag voor Gerimedica want Mijzo kiest voor Ysis en gaat daarmee de samenwerking met Gerimedica aan. De overeenkomsten zijn op dinsdag 20 december 2021 officieel getekend. Zorgorganisatie Mijzo gaat naast Gerimedica voor het behandeldossier Ysis, ook de samenwerking aan voor de met Ecare voor het zorgdossier PUUR en Intus Workforce Solutions voor het roostersysteem InPlanning. Deze applicaties passen het beste bij de visie, strategie en maatschappelijke opdracht van Mijzo.

Annet Boekelman, bestuurder van Mijzo: “We hebben een zorgvuldig traject doorlopen in de zoektocht naar een nieuw ECD en roosterpakket. De applicaties ondersteunen de regie van de cliënt, ontzorgen de medewerkers en vergroten de kwaliteit van data en rapportages. Met de genoemde systemen maken we een toekomstbestendige keuze die past bij de ambitie van Mijzo om aanjager te zijn in de transformatie van de ouderenzorg. We kunnen niet wachten om van start te gaan.”

Mijzo is ontstaan vanuit de fusie op 1 januari 2021 tussen De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring, drie zorgorganisaties in Midden- en West-Brabant.

Wij hebben er het volste vertrouwen in en kijken ernaar uit om van start te gaan!