YSIS-14724

Er staat weer een mooie nieuwe functionaliteit klaar op de acceptatieomgeving. Namelijk ‘Recente verslagen’. Deze functie is te vinden in het menu onder de medewerker foto (of de initialen als er geen foto is). Op deze pagina staat een overzicht van de recente verslaglegging voor verschillende cliënten. Dit betekent dat het niet meer nodig is om alle cliëntendossiers apart te openen om snel een overzicht te krijgen van de actuele status van een bepaalde groep cliënten. Er zijn verschillende filtermogelijkheden beschikbaar voor de gebruiker, er kan gefilterd worden op: (1) Discipline: één, meerdere of alle disciplines, (2) Locatie: één, meerdere of alle locaties en daarnaast ook één meerdere of alle afdelingen binnen een locatie, (3) Periode: één dag, drie dagen of één week.

Daarnaast kan ook het vinkje ‘alleen mijn cliënten’ aangezet worden, dan wordt een overzicht getoond van de informatie voor alle cliënten waar de gebruiker een behandelrelatie mee heeft.
Er wordt getoond om wat voor soort verslag het gaat met de icoontjes (net als op de pagina met de verslagen van één cliënt. Afbeeldingen en video’s worden klein getoond in het scherm, maar kunnen ook geopend worden in een groter venster.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie