YSIS-15675

Verslag via briefje De eerste versie van het briefje komt beschikbaar! Je opent het briefje door in het actiemenu rechts te klikken op Verslag/ decursus toevoegen via briefje. In het briefje kun je op dit moment een gestructureerd of een vrij verslag schrijven. Terwijl je in het briefje werkt, kun je door Ysis heen klikken. Het briefje blijft dan open en je werk blijft bewaard. Zo kun je makkelijk even de uitkomst van dat ene meetinstrument opzoeken, of even kijken wat er ook alweer in het advies stond.
Op dit moment zitten de basisfunctionaliteiten voor het schrijven van een verslag in het briefje. Je kunt alle velden invullen, bepaalde velden delen (of juist afschermen), je kunt een bestaande episode selecteren. Nadat een briefje is opgeslagen is deze net als de andere verslagen te zien in het overzicht bij de cliënt en in de recente verslagen.
De komende tijd werken we eraan om de functionaliteit uit te bereiden zodat je bijvoorbeeld ook een nieuwe episode kunt toevoegen vanuit het briefje, kunt kiezen aan welke discipline je een bericht wilt sturen, een telefonische triage kunt invullen en het briefje groter kunt maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie