YSIS-16190

Vochtlijst – Steeds meer informatie in Ysis behandeldossier delen we ook met Ysis zorgdossier. De afgelopen periode hebben we gewerkt aan het delen van de vochtlijst. Aan deze technische wijziging zitten ook een aantal aanpassingen die jullie als gebruiker gaan merken. Zo wordt het voor alle disciplines (behalve administratief) mogelijk om de vochtlijst in te zien en te bewerken. Zo kan er beter multidisciplinair samengewerkt worden en is het systeem daar niet onnodig streng in.Als je de vochtlijst niet nodig hebt, vul je hem niet in.

Daarnaast werken we niet langer met het afsluiten van de vochtlijst. Het idee erachter is dat als er breder samengewerkt wordt in de vochtlijst, het niet logisch is als iemand de lijst dicht kan zetten voor alle anderen. De vochtlijst kan nog 48 uur na aanmaken van de lijst bewerkt worden.
Ook was het mogelijk dat er iets over inname of uitscheiding van vocht geregistreerd werd zonder tijd, dit kan straks niet meer (omdat het duidelijk moet zijn over welk moment het gaat). Voor de oude registraties waar geen tijd geregistreerd was wordt de tijd gevuld met een fictief nummer (4:44). Als laatste is het mogelijk om te zien wie de lijst heeft ingevuld en als laatste heeft bewerkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie