Bekijk bij de informatiestand Ysis Inzicht de dashboards die andere klanten gebruiken om meer grip te hebben op de onderhandelingen met verzekeraars of handige overzichten waarmee je tijdrovende handmatige lijstjes overboord kunt zetten. Denk aan voedings- en looplijsten. Wist u dat er al 90 visualisaties in Ysis Inzicht zitten en dat er elke dag nieuwe bijkomen?

Er worden twee mini-workshops gegeven samen met Ysis Inzicht gebruikers van het eerste uur!

  • 12:00-12:15 uur : Verzekeraarsdashboard van Protestantse Zorggroep Crabbehoff
    Met het Verzekeraarsdashboard heeft de klant altijd inzicht in de ontwikkelingen van de clienten op basis van kwaliteitsinformatie en realisatie. Ervaar wat nog meer mogelijk is, waaronder een notificatie als 80% van het budget gevuld is. Maak gebruik van benchmarking om geïnformeerde de verkoopgesprekken met de verzekeraars in te gaan. Suk de Keuninck van Protestantse Zorggroep Crabbehoff, vertelt hoe zij dit dashboard gebruikt in de gesprekken met verzekeraars om tot betere afspraken te komen.
  • 13:00-13:15 uur : GRZ Afdelingsdashboard van Woonzorgcentrum IJsselheem
    Ervaar hoe het GRZ Afdelingsdashboard teams ondersteunt in het behandelen van clienten. Deze mini-workshop wordt gegeven door Danielle Westrik. Zij vertelt de achtergronden bij het ontwikkelen en hoe het dashboard in de praktijk bij Woonzorgcentrum IJsselheem wordt toegepast.

Uiteraard kunnen ook ontwerpers voor tips en adviezen terecht. Hamza en Sjierk staan u graag te woord.

Hamza Jap-Tjong

Hamza Jap-Tjong

Directeur Gerimedica Inzicht
Sjierk Dijkgraaf

Sjierk Dijkgraaf

Supportmedewerker