Kick off gebruikersnetwerk Ysis applicatiebeheerders

Kick-off gebruikersnetwerk Ysis applicatiebeheerders

Op maandag 3 juli organiseren we een speciale bijeenkomst voor applicatiebeheerders. Het doel van deze dag is een gebruikersnetwerk op te starten voor applicatiebeheerders/functioneel beheerders van Ysis.

Op ons kantoor in Amsterdam maak je deze dag kennis met nieuwe gezichten binnen Gerimedica en ontmoet je applicatiebeheerders van andere organisaties die Ysis gebruiken. Hieronder lees je wat je deze dag inhoudelijk kunt verwachten.

Gebruikersnetwerk applicatiebeheerders/functioneel beheerders vormgeven 

In de evaluatie van de Ysisdag 2022 kwam naar voren dat er een behoefte is om meer in contact te komen met applicatiebeheerders Ysis van andere organisaties. Om bijvoorbeeld met elkaar te bespreken hoe anderen met situaties omgaan. Zoals bijvoorbeeld regionale samenwerking, een pilot, nieuwe functionaliteit in Ysis of een aanpassing van een integratie. Of om laagdrempelig in contact te komen met andere organisaties en een kijkje in de keuken op te doen. Een netwerk om met elkaar kennis, informatie en inspiratie uit te wisselen.

Hieruit is het idee ontstaan om een aantal keer per jaar samen te komen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de invulling/uitwerking hiervan gezamenlijk vormgeven! 

Ysis Inzicht

Maak kennis met Ilse & Jenny, twee nieuwe gezichten in het Ysis inzicht team. Je hoort wat zij doen in hun rol als Customer Success Manager en wat je van hen kan verwachten.

Naar behoefte van de groep zullen zij in grote lijnen uitleggen wat de (nieuwste) mogelijkheden zijn in Ysis Inzicht. En praten zij jullie bij over de nieuwe ontwikkelingen binnen Ysis Inzicht. Waar wordt aan gewerkt, wie doen dat en waarom?! Denk daarbij aan algoritmes, beslisondersteuning en andere termen die je vaak langs hoort komen in de media.

 

Deelnemen? Aanmelden kan via onze agenda

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie