Demonstratie ‘spraakgestuurde dossiervoering’ op locatie door ons R&D team

R&D geeft interactieve demo ‘spraakgestuurde dossiervoering’ op locatie. Doet jullie organisatie mee?

Wist je al dat Gerimedica een R&D team heeft? R&D staat voor Research and Development en is, letterlijk vertaald, ‘onderzoek en ontwikkeling’. Dit is dan ook precies wat ons R&D team doet! Het team onderzoekt welke innovatieve technologieën in de (nabije) toekomst een plek zouden kunnen krijgen in Ysis. Vervolgens ontwikkelen ze ook prototypes van deze mogelijke features. Een van de prototypes is genaamd “spraakgestuurde dossiervoering” en is klaar voor de volgende fase: een demonstratie en test met potentiële gebruikers.

Demonstratie ‘spraakgestuurde dossiervoering’ op locatie 

In de laatste twee weken van juni 2023 komt het team bij organisaties met interesse langs om een interactieve demo van de spraakgestuurde dossiervoering te geven. Gebruikers kunnen dan meedenken en inhoudelijke feedback geven over de beste manier en plek om deze functie te implementeren.

Voor wie? 

Heeft jouw organisatie zich al verdiept in dit onderwerp, applicaties uitgeprobeerd en/of al ervaring opgedaan? Vind je het interessant en belangrijk om in een vroeg stadium mee te denken over innovatie in jouw organisatie en de mogelijke rol van spraak in de dossiervorming? Dan zoeken we jullie!

Aanmelden demonstratie

We hebben zes beschikbare momenten waarop de demonstratie op locatie mogelijk is. De demonstratie en het daarop volgende gesprek zal ongeveer twee uur in beslag nemen.

  • Maandag 19 juni in de middag
  • Donderdag 22 juni in de middag
  • Vrijdag 23 juni in de ochtend
  • Maandag 26 juni in de ochtend
  • Maandag 26 juni in de middag
  • Dinsdag 27 juni in de ochtend

Meer weten over de ontwikkelingen van ons R&D team?

Via blogs geeft het team regelmatig een update over de ontwikkelingen waar ze zich mee bezig houden. In de allereerste update vertellen ze over één zo’n nieuw feature waar ze achter de schermen aan werken, namelijk slimme woordsuggesties. Benieuwd naar wat woordsuggesties zijn, wat de voordelen hiervan zijn voor verslaglegging in de zorg en welke onderzoeken het team hier al mee gedaan heeft? Lees dan de blog waarin ze je meenemen in het proces.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie