Workshop Informatiebeveiliging door Gerimedica

Wanneer: 10 april, 12:30 – 16:00
Waar: Rijnsburgstraat 9-11, Amsterdam

Zorginstellingen dragen een grote verantwoordelijkheid in het zorgvuldig bewaren en aanvullen van de dossiergegevens van cliënten. Gerimedica heeft hierin een belangrijke rol voor de zorginstellingen, omdat de data wordt opgeslagen op de servers die wij beheren en onze applicatie (Ysis) gebruikt wordt voor het beheren van de dossiers. In deze workshop voor klanten van Gerimedica staan 3 onderwerpen centraal:

  • Informatieveiligheid en Ysis; hoe wordt dit geborgd?  Welke maatregelen treft Gerimedica op technisch en organisatorisch gebied?
  • Wat zijn de ‘do’s en don’ts’ bij het gebruik van Ysis. Op basis van de inbreng van deelnemers van de workshop bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rondom informatieveiligheid. Wat kunnen we van elkaar leren?
  • Wat is de AVG (de nieuwe Europese verordening) die in het voorjaar van kracht wordt? Wat betekent dit voor zorginstellingen en voor onze samenwerking?

De workshop wordt verzorgd door Nick Verboom (software ontwikkelaar, jurist en FG van Gerimedica) en Thomas Ferguson (directeur).

U kunt zich voor de workshop aanmelden door uw naam en organisatie te sturen naar aanmelding@Gerimedica.nl, onder vermelding van de naam en datum van de workshop. Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers. De workshop start met een gezamenlijke lunch.
De kosten bedragen tot €50,-. Tot twee weken voor aanvang kunt u kosteloos afmelden. Het staat u vrij om bij verhindering een collega te laten deelnemen. Bij onvoldoende belangstelling, behouden wij ons het recht de workshop te annuleren.