Ysis zorgdossier- hou het simpel

In een zorgdossier staan twee vragen centraal: “Wat wil je weten” en “Wat wil je kwijt?”. Dat moet zo simpel mogelijk zijn. Met die uitdaging bouwt Gerimedica het Ysis zorgdossier.

Tijdens deze sessie laten Ruth van der Esch en Nienke Klerk zien hoe we antwoord geven op deze twee vragen maar tonen we ook onze teampagina, het zorgplan nieuwe stijl, hoe we het multidisciplinair werken optimaal ondersteunen en hoe je snel en simpel informatie kunt toevoegen aan het dossier.

Ruth van der Esch is adviseur zorgdossier en inhoudelijk betrokken bij de ontwikkeling van het Zorgdossier. Met haar achtergrond als wijkverpleegkundige, Manager Zorg en projectleider in de zorg is het haar taak om te zorgen dat het zorgdossier optimaal aansluit op het werkproces van de zorgprofessional. Nienke Klerk is als zelfstandig adviseur gespecialiseerd in de informatisering van de zorgsector. Daarom ontwikkelen we het zorgdossier met zorgprofessionals voor zorgprofessionals. We hopen jullie bij deze sessie te zien en jullie net zo enthousiast te maken als wij al zijn!