Quattri consultants zorgdossier ECD dossier

Meer tijd voor je vak, de juiste informatie snel voorhanden, zo min mogelijk administratieve lasten. Het zijn begrippen die iedereen aanspreken, maar hoe doe je dat? Quattri en Gerimedica ondersteunen zorgprofessionals om dit voor elkaar te krijgen. Beide bedrijven hebben door hun jarenlange ervaring daarin veel expertise opgedaan. Een strategische samenwerking is dan een logische stap.

Gerimedica en Quattri komen elkaar bij zorginstellingen regelmatig tegen en dat verloopt altijd soepel en prettig. De expertises sluiten goed op elkaar aan. Omdat Gerimedica naast het huidige behandeldossier nu ook een zorgdossier en bijbehorenden administratieve ondersteuning gaat introduceren, gaan we de samenwerking verder versterken. De ervaring in projectmatige- en operationele ondersteuning van Quattri is een goede aanvulling op het team consultants van Gerimedica.

Met deze samenwerking kunnen wij meer en betere ondersteuning bieden aan zorginstellingen die Ysis implementeren of het gebruik ervan willen optimaliseren.