GZSP 2021: Is uw organisatie er al klaar voor?

Op 1 januari wordt de Geneeskundige Zorg voor Specifieke Patiëntengroepen (GZSP) uitgebreid voor de gedragsdeskundigen, paramedici en groepsbehandelingen. Dat roept veel vragen op, maar biedt ook kansen voor zorginstellingen om zich te profileren op hun expertise gebieden. Natuurlijk willen we dat binnen Ysis graag goed ondersteunen, maar we denken ook graag mee in ondersteunende werkprocessen.

 

In 2020 is de GZSP van kracht geworden voor de Specialisten Ouderengeneeskunde en Artsen Verstandelijk Gehandicapten als vervanging van de subsidieregeling extramurale behandeling. In 2021 volgt er een forse uitbreiding voor de overige behandelaren. Maar weet u wanneer u precies onder de GZSP zorg kunt en mag inzetten? En wilt u graag weten hoe we dit in Ysis gaan ondersteunen? Dan nodigen we u graag uit voor de digitale GZSP informatiemiddag met onze adviseurs Tanja Gerritsen en Marianne Schilder. Naast de informatie over de plek van de GZSP binnen Ysis in 2021, zal Sander Derks (projectmanager Omring, opgeleid als fysiotherapeut) hierbij met ons van gedachten wisselen over een zo goed mogelijk ingericht werkproces. Ons doel is om dit vervolgens uit te werken en met u allen te delen.

 

Wanneer: 

15 december van 15.30 tot 17.00

Via Zoom

 

Voor wie: 

Behandelaren, applicatiebeheerders of projectleiders die verwachten de GZSP in 2021 te gaan gebruiken, hier vragen over hebben of die gewoon willen weten hoe dit eruit gaat zien in Ysis.

 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar: m.schilder@Gerimedica.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord