Ysis Mobiel

Ysis Mobiel is de mobiele aanvulling voor gebruikers van Ysis. Ysis Mobiel biedt ondersteuning bij specifieke werkprocessen, zoals het registreren van tijd of het uploaden van een foto of video. In sommige situaties is het gebruik van uw smartphone handiger; daarvoor is deze mobiele app ontwikkeld.

Registratie Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ)

De mobiele app is in eerste instantie ontwikkeld om de registratie van zorgactiviteiten in de Geriatrische Revalidatie Zorg te vergemakkelijken. Het blijkt dat een groot aantal zorgactiviteiten niet wordt geregistreerd omdat de medewerker op dat moment niet ‘achter een beeldscherm’ zit. Vooral kortere en ongeplande activiteiten worden daardoor niet geregistreerd. Hierdoor ontstaat onderregistratie en daarmee onderdeclaratie. Met Ysis mobiel neemt de registratietrouw toe en daarmee de declaraties naar de zorgverzekeraar. Uw instelling krijgt betaald naar geleverde zorg.

Foto- en videoverslag

Naast de mogelijkheid tot tijdregistratie is het mogelijk om foto- en videomateriaal toe te voegen aan een dossier. Daarbij is het beeldmateriaal zodanig beveiligd dat het niet per ongeluk verkeerd terecht kan komen. Het wordt niet op de smartphone opgeslagen en het wordt via een beveiligde verbinding verstuurd.

Downloaden en installeren

De mobiele app van Ysis is beschikbaar voor Android en iOS telefoons en tablets. Afhankelijk van uw platform klikt u hieronder op de juiste download link.
Google Play Apple Appstore