Ysis. Meer bezig met je vak

Multidisciplinair overleg in de zorg

Multidisciplinair overleg in de zorg wordt beter ondersteund met het behandeldossier Ysis. De Ysis gebruikersdag van 17 september 2019, trok meer bezoekers dan vorige jaren. Uit heel Nederland waren artsen, paramedici en beheerders bij elkaar. Het onderwerp van de dag: Meer bezig met je vak.

Vakprofessionals wisselden ervaringen uit en waren aanwezig om het nieuwste te ontdekken op het gebied van het behandeldossier Ysis en het te ontwikkelen Zorgdossier.

Inhoud van de Ysis Gebruikersdag 2019

Dagvoorzitter Henk de Jong, zelf afkomstig uit het werkveld van de Ouderengeneeskunde, spreekt over de wet Zorg & Dwang. Ook is er overweldigende belangstelling naar de visie van Gerimedica op informatie-uitwisseling in de zorg: Thomas Ferguson bespreekt onder andere de meerwaarde van het initiatief Nuts. Vertegenwoordigers van IJsselheem en Florence delen een succesverhaal over dossiervorming in de eerstelijn. Er is veel interesse in tips over beheer, administratie en het inzicht dat je in de kwaliteit van de verleende zorg krijgt door te werken met Ysis Inzicht. Protestantse Zorggroep Crabbehoff en Woonzorgcentrum IJsselheem delen resultaten en ervaringen die ze met Ysis Inzicht hebben opgebouwd. Het volledige programma is hier te bekijken. De terugkoppeling aan deelnemers is hier te vinden.

Video verslag: Meer bezig met je vak

Vakmensen uit de zorg, die met Ysis werken leggen in de video uit waarom de samenwerking met de mensen achter Ysis zo succesvol is: Het zijn mensen met verstand van het zorgvak en het werkproces. Omdat er nauw contact is, goed geluisterd wordt en het werkproces op één staat, kunnen professionals in de zorg de software van Ysis nog optimaler gebruiken. Dat heeft effect op iedereen die zijn vak doet met dossiers, brieven, administratie of multidisciplinair overleg in Ysis. Want Gerimedica heeft voor alle professionals in de zorg maar één doel: Meer bezig met je vak.